Logo Hem Uthyrning Aktiviteter Guidningar Natur og Kulturskola Om oss Kontakt & Priser
Vackra Sulegång sett från sjön
Upplev gamla tider
Fiska och bada i Hemsjön
Paradis för barnen
Byn har tre hus och ett torp
Tidsenligt möblerade
Upplev den Småländska naturen
Det vackra torpet från 1700-talet
En tur i kanoten ger ro och balans
Vacker inredning
Lek i naturen
Byn består av 14 byggnader
Lek på bryggan

Uthyrning

Från maj till september kommer vi att hyra ut två hus och ett torp för veckovistelse, söndag till söndag. Husen är vackert inredda med antika möbler. Det är nästan som att leva på 1800-talet, dock finns ström och rinnande vatten i alla hus utom i torpet. Gemensam dusch och toalett finns i ett litet hus nere vid sjön.

 

StrandhusetStrandhusett

Charmig timmerbyggnad 2 våningar, klätt med liggande träpanel. Byggt år 1912. Alla rum och köket har fin utsikt mot skog och sjö. Strandhusett har fyra sovrum med två bäddar i varje, totalt åtta bäddar med möjligheter till extrasängar och resesäng för småbarn.

Läs mera

OppochnerhusetStrandhustvå

Ett underbart timmerhus byggt 1811. Försiktigt renoverat med gamla metoder till tidtypisk stil och inredning. Här får du den rätta atmosfären för det forna livet. Köket och alla rum har fin utsikt över skog eller sjö. I huset finns tre sovrum med totalt åtta bäddar med möjligheter till extra sängar och resesäng för småbarn.

Läs mera

TorpetTorpet

Otroligt charmigt litet timrat hus som är byggt i slutet av 1700-talet. Detta lilla torp från 1700-talet är precis så mysigt som ett litet torp ska vara! Idag är det svårt att tänka sig att – just så här bodde de flesta svenskar för 150 år sen. Här är allt som det en gång var. Här finns två bäddar med plats för extrasängar. Vatten får du hämta och du får tvätta dig i det emaljerade handfatet precis som då. När nöden kräver ligger ”Trisseboda” i ett litet hus bredvid.

Läs mera